Buislasersnijden

05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product
 
 
 

De voordelen van buislasersnijden

Met behulp van de techniek buislasersnijden is een grotere nauwkeurigheid te behalen op het gebied van snijwerk. Ingewikkelde technieken kunnen bij het grof vuil gezet worden, met het lasersnijden van buis en koker kunnen we eenvoudig de beste resultaten behalen. Met een laser is het mogelijk om producten van een perfect gatenpatroon te voorzien, of deze op precies de goede lengte af te snijden. Dit is te danken aan de gebruikte techniek, die uitermate flexibel is. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord om samen te bekijken wat voor opdracht u voor ons heeft, en hoe we deze voor u gaan uitvoeren!

Buislasersnijden

Het snijden met behulp van lasertechnologie heeft legio voordelen ten opzichte van meer traditionele technieken. Een groot voordeel is bijvoorbeeld de snelheid waarmee een laser door het materiaal heen kan snijden. Dankzij de intensiteit waarmee een laser de lichtstralen uitzendt gaat dit veel sneller dan met oudere methodes. Een ander groot voordeel is het feit dat de lasersnijmachines met behulp van computers werken en hierdoor zeer accuraat hun werk kunnen doen. We maken bij onze werkzaamheden gebruik van een Faro meetarm. Met deze meetarm kunnen we producten meten tot op een nauwkeurigheid van 0,03 milimeter. Deze nauwkeurigheid is met het blote oog praktisch niet waarneembaar, maar kan bij het uitvoeren van een project wel van wezenlijk belang zijn! Dankzij het lasersnijden van buis en koker krijg je zo veel betere resultaten.

Samenwerken met Laserparts

We vinden het bij Laserparts belangrijk dat onze klanten nauw bij onze werkzaamheden betrokken zijn. Samen met u bekijken we hoe een project het beste aangepakt kan worden en we houden u ook op de hoogte bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Samen komen we zo tot het gewenste resultaat. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer informatie wilt, of als u vrijblijvend een offerte aan wilt vragen. Dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding weten we zeker dat u nergens een betere prijs voor uw opdracht zult vinden.


Galgenberg 6
5571 SP Bergeijk
info@laserparts.nl
0497 621000

0497 621000