3D buislaseren

05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product
 
 

3d Buislaseren

Het snijden van buizen vraagt om precisie. Heeft u een aantal buizen nodig voor een bepaald project? De kans is groot dat de buizen dan aan een speciale maatstaven moeten voldoen. Soms kan de geringste afwijking al grote problemen veroorzaken. Kies daarom voor Laserparts. Bij ons staat nauwkeurigheid hoog in het vaandel. Wij gebruiken de meest geavanceerde technieken om dit voor u te realiseren. Heeft u een opdracht voor ons? We bespreken deze graag samen met u. Bel ons en een van onze medewerkers staat u direct te woord.

Hoge kwaliteit bij buislaseren 3d

Het 3d buislaseren zorgt voor een uitstekende kwaliteit. Heeft u een aantal buizen die we voor u mogen snijden? We starten dan met een precieze meting. Dit doen we door middel van onze Faro meetarm. Zo kunnen de metingen in 3D worden uitgevoerd. Ook een controle volgt automatisch. Alle gegevens die we verkrijgen, worden opgeslagen in de computer. Daar worden ze nog nagerekend. De nauwkeurigheid die wij op deze manier behalen gaat tot wel 0,03 millimeter. Wij vinden buislasersnijden in 3D de meest geschikte methode. Heeft u een buis waarin op een aantal plekken gaten geboord moeten worden? Wij voeren dit, dankzij onze moderne apparatuur, op een perfecte manier voor u uit. Wij beschikken over het kwaliteit certificaat NEN-EN-ISO 9001:2015.

Voordelen van buislaseren 3d

Onze medewerkers hebben veel ervaring met de buislasermachine. Dit zorgt ervoor dat we de machine optimaal kunnen benutten. We weten exact hoe we de beste resultaten moeten behalen. Bij ons bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook staan we bekend om een snelle oplevering van onze opdrachten. Dit is mede te danken aan onze machines die 7 dagen per week en 24 uur per dag kunnen doordraaien. Wij kiezen graag voor korte lijntjes met u als klant. U heeft een opdracht waar haast bij is? Laserparts is er zeker ook voor u.


Galgenberg 6
5571 SP Bergeijk
info@laserparts.nl
0497 621000

0497 621000