RVS lasersnijden

Laserparts, voor snel en effectief snijden van RVS

Voor het snel, effectief en nauwkeurig snijden van roestvrij stalen platen en buizen moet u bij Laserparts zijn. Wij beschikken over het materiaal en de apparatuur om al uw opdrachten tot in de details perfect uit te kunnen voeren. Laserparts is een onderdeel van Bax Metaal, we hebben dan ook jarenlange ervaring met het staal, aluminium en RVS lasersnijden. We snijden alles op maat, en garanderen daarbij de hoogste kwaliteit. We werken volgens een zeer efficiƫnte werkwijze, met korte lijnen, waardoor we snel kunnen leveren. Dat niet alleen, onze werkwijze stelt ons namelijk ook in staat om voor de beste prijzen te leveren.

Lasersnijden RVS

Het snijden van metalen met een laser is de meest effectieve en nauwkeurige manier. Ook bij ons is dit het geval. Wij kunnen een opdracht namelijk laten meten met onze Faro meetarm. Met behulp van deze arm is het meten van producten en complexe vormen een peuleschil. Dit gaat met een nauwkeurigheid van om en nabij de 0,03 milimeter. Indien u dit wenst, kunnen we zelfs een gedetailleerd meetrapport leveren bij uw product. Snijden met een laser kan door de intensiteit van de laserstraal zeer snel gedaan worden. Dit is een groot voordeel, maar het is niet het enige voordeel van RVS lasersnijden.

Complexe vormen snijden met de laser

Het uitsnijden van een complexe vorm via lasersnijden van rvs is bij Laserparts geen probleem. Met behulp van onze geavanceerde apparatuur kunnen deze vormen zeer gedetailleerd worden gesneden. We zijn daarbij 24 uur per dag, 7 dagen per week in de weer. Veel van onze machines zijn uitgerust met een automatische belading en ontlading module, waardoor het werk gewoon door kan blijven gaan. Onze professionele medewerkers weten daarnaast hoe ze uw snijopdrachten op de hoogste kwaliteit uit moeten voeren. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u een opdracht heeft die uitgevoerd moet worden. We bekijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn, op welke termijn u wilt dat uw opdracht wordt uitgevoerd en wat de kosten zijn. Neem voor uw opdracht vandaag nog contact met ons op!