Metaal snijden

Laat Laserparts uw metaal snijwerk voor u uitvoeren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat metaal kan snijden, op de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs? Overweeg dan eens om Laserparts in te schakelen. Bij ons bedrijf werken ervaren, gepassioneerde mensen, die met de meest geavanceerde apparatuur uw metaal snijwerk voor u kunnen uitvoeren. We doen dit snel en accuraat en we houden voor u de rompslomp beperkt tot een absoluut minimum. We kunnen dit doen omdat we met korte lijnen werken, die ook nog eens perfect op elkaar zijn afgestemd. Het snijden van metaal is werk waar veel vaardigheid en nauwkeurigheid bij komt kijken, dit kunt u dan ook het beste laten doen door mensen die hier veel ervaring mee hebben.

Het snijden van metaal met een laser

Als u aan een laser denkt, schiet er misschien eerder een science fiction film door u hoofd dan dat u inziet dat dit op een praktische manier toegepast kan worden. Toch werken wij al jaren met deze lasertechnologie. Bij het snijden met een laser wordt het licht dat uit een laser komt in een smalle bundel uitgestraald. Dit gebeurt met een intensiteit die zo hoog is, dat er gesneden kan worden. Aangezien de straal zeer dun is, kan er ook met grote nauwkeurigheid worden gesneden. De laser kan alle mogelijke ingewikkelde vormen aan. Hier komt onze moderne Faro meetarm aan te pas. Deze meet elke vorm of product in 3D, met een precisie van om en nabij de 0,03 milimeter.

Laat Laserparts uw snijwerk voor u uitvoeren

Metaal snijden is iets dat voor ons een tweede natuur is. We weten hoe we zodanig met onze apparatuur om moeten gaan dat we de hoogste kwaliteit producten kunnnen leveren. We doen dit snel, accuraat en altijd tegen de beste prijs. Door het feit dat we hier met korte lijnen werken kunnen we de kosten laag houden. Als u metaal snijwerk heeft dat uitgevoerd moet worden, neem dan gerust een keer vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bekijken we dan wat er gedaan moet worden, en hoe we dit het beste voor u kunnen doen.