3D buislasersnijden

05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product
 
 

3D buislasersnijden met Laserparts

Het snijden van buizen moet met de grootste nauwkeurigheid gebeuren. Buizen worden vaak bij projecten gebruikt waar ze geheel aan bepaalde specificaties moeten voldoen. Bij een afwijking van de specificaties kunnen problemen optreden. Het is daarom van groot belang dat u bij uw project een bedrijf inhuurt dat het snijden van de buizen tot in de puntjes perfect voor u kan uitvoeren. Bij Laserparts hebben we de beschikking over de meest moderne technieken om het werk uit te voeren. Onze ervaren medewerkers nemen graag met u de specificaties door, om dan tot een perfect resultaat te komen.

3D buislasersnijden van de hoogste kwaliteit

Als er buizen gesneden moeten worden is het van groot belang dat er van tevoren een accurate meting wordt uitgevoerd. Wij hebben de beschikking over een Faro meetarm waarmee deze metingen in 3D kunnen worden uitgevoerd en gecontroleerd. Deze gegevens belanden in de computer, waar ze tot in de kleinste details worden nagerekend. We kunnen met behulp van de Faro meetarm een nauwkeurigheid behalen tot wel 0,03 milimeter. Het buislasersnijden in 3D is in onze ogen dan ook de beste methode. Stel dat er in een buis op bepaalde plekken gaten geboord moeten worden, dan is dit met onze apparatuur ook mogelijk, met dezelfde grote nauwkeurigheid.

Voordelen van 3D buislasersnijden met Laserparts

Bij Laserparts weten we hoe we het beste uit onze buislasermachine moeten halen. Onze medewerkers zijn grondig geschoold in het gebruik van deze machine. Als u een opdracht uitzet bij Laserparts, dan kunt u rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij onze apparatuur kunnen wij zeer efficient te werk gaan. Daar komt bij dat wij gebruik maken van korte lijnen, wat nog eens een extra kostenbesparing oplevert. Niet geheel onbelangrijk: dit draagt ook bij aan de snelheid waarmee we onze werkzaamheden uit kunnen voeren. Het snijden van platen met een lasersnijmachine is toch al een stuk sneller dan met een traditionele snijmethode, en daar komt dan nog eens bij dat we onze machines 24 uur per dag, 7 dagen per week door laten draaien. We voeren uw opdracht met buislasersnijden 3D dan ook razendsnel uit.


Galgenberg 6
5571 SP Bergeijk
info@laserparts.nl
0497 621000

0497 621000