Stalen buis lasersnijden

05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product
 
 

Neem contact op met Laserparts voor stalen buis lasersnijden

Voor het lasersnijden van stalen buizen bent u bij Laserparts aan het juiste adres. Wij zijn een onderdeel van Bax Metaal en hebben ons gespecialiseerd in het snijden van RVS, staal en aluminium. Wij doen dit door middel van laserstralen. Een hoogstaande kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel.

Snelheid vanzelfsprekend bij stalen buizen lasersnijden

Zoekt u een professioneel bedrijf voor stalen buis lasersnijden? U hecht veel aan kwaliteit? Dan zijn wij uw ideale partner. Naast precisie kunt u bij ons ook vertrouwen op snelheid. Zo is uw opdracht snel te realiseren. We werken namelijk met korte lijnen en alle expertise die nodig is voor de klussen hebben wij zelf in huis. We werken alleen met gediplomeerde en ervaren mensen. Staal hebben we in grote hoeveelheden op voorraad. U wilt een stalen buis precies op maat laten snijden? Wij zijn er voor u. Graag bespreken we de opdracht met u, zodat we precies weten wat uw wensen zijn.

Wat houdt stalen buizen lasersnijden eigenlijk in?

Wat is lasersnijden? Hoe werkt dit bij stalen buizen? Wij kiezen voor het snijden met een laser door staal omdat wij dit een hele effectieve en snelle methode vinden. De laser heeft een enorme kracht en intensiteit. Daardoor werkt het snijden bijzonder accuraat. Een laser is eigenlijk een elektromagnetische bron van straling. Hierbij wordt het licht met een enorme intensiteit uitgestraald. De straal zelf is niet dik, nog geen millimeter zelfs. Hierdoor kunnen wij zeer fijne bewerkingen realiseren. Heeft u een spoedklus? Onze machines werken desgewenst dag en nacht door. 24 Uur per dag staan we dus voor u klaar. Wij hebben altijd voldoende voorraad aan materialen in huis, dus we kunnen meteen voor u aan de slag. Heeft u interesse in een samenwerking voor een langere periode? Dat is zeker bespreekbaar. Wij stellen dat op prijs.


Galgenberg 6
5571 SP Bergeijk
info@laserparts.nl
0497 621000

0497 621000