Koker laseren

05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product
 
 

Een koker laseren met lasersnijmachine

Het laseren van een koker gaat snel en eenvoudig met onze lasersnijmachine. U heeft een koker of een buis die gesneden moet worden? Kom langs bij Laserparts of neem eerst vrijblijvend contact met ons op. Wij gebruiken onze buislaser voor het lasersnijden van onder meer graveren en contouren. Ook kunnen we op deze manier metalen buizen op maat snijden. Van welk materiaal is uw buis gemaakt? Gaat het om RVS, aluminium, staal, messing of koper? Kom dan zeker langs bij ons bedrijf. Wij hebben van alle materialen een ruime voorraad in huis. Het lasersnijden is heel precies. Dit zorgt er onder andere ook voor dat uw product een strak snijbeeld krijgt. U hoeft absoluut niet bang te zijn voor vervorming als gevolg van warmte. De buis wordt namelijk slechts op een klein oppervlakte warm. Moeten er hele kleine gaten gesneden worden? Ook dat is mogelijk. De experts van Laserparts staan graag voor u klaar.

Hoe werkt buizen laseren?

Bij een koker laseren gebruiken we de meest moderne apparaten. De laser doet het werk. Deze elektromagnetische bron van straling zendt licht uit. Deze bundel van licht loopt bijna evenwijdig. Willen we kunnen snijden met de laserstraal, dan moet deze gefocust worden tot een bepaalde lichtcirkel. De diameter hiervan mag namelijk slechts fracties van een millimeter bedragen. Zo wordt de intensiteit van de lichtstraal zo groot dat we hiermee hele nauwkeurige en smalle gleuven kunnen maken. Tot de millimeter precies.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding bij laseren koker

Voor buizen laseren bent u bij Laserparts aan het juiste adres. Bij ons vindt u personeel met de benodigde diploma’s. Ook hebben onze medewerkers veel ervaring. Zij kunnen op een professionele wijze omgaan met de geavanceerde machines. Bij ons mag u altijd rekenen op een klantvriendelijke benadering en eerlijke prijzen. Profiteer van onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij beschikken over het kwaliteit certificaat NEN-EN-ISO 9001:2015. We zijn er 7 dagen in de week voor u. Onze machines kunnen continue doordraaien, dus 24 uur per dag gaat het werk verder. Kom met uw opdracht bij ons en wij gaan voor u aan de slag. U mag vertrouwen op een snelle levering. We hebben van de verschillende materialen standaard genoeg voorraad beschikbaar.


Galgenberg 6
5571 SP Bergeijk
info@laserparts.nl
0497 621000

0497 621000