Lasersnijden Eindhoven

05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product
 
 

Laserparts, de specialist op gebied van lasersnijden

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van lasersnijden in Eindhoven en omstreken? Dan hoeft u niet verder te kijken dan Laserparts. Ons bedrijf heeft ervaren mensen en de beste apparatuur om elke snijopdracht snel, efficient en accuraat uit te voeren. Laserparts kan voor u zowel plaatlasersnijden als buislasersnijden, ook nog eens tegen de beste prijs die u kunt vinden. Door onze goed georganiseerde manier van werken kunnen we u deze prijsgarantie geven.

Buislasersnijden in Eindhoven en omstreken

Het gebruik van lasersnijmachines voor het snijden van platen en buizen is de meest effectieve methode die er te vinden is. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de nauwkeurigheid van het snijden als dit gebeurt met behulp van apparatuur die door computers wordt gestuurd. We maken bij onze metingen bijvoorbeeld van een speciale Faro meetarm, die producten en complexe vormen 3D kan meten en controleren, met een nauwkeurigheid tot wel 0,03 milimeter. Dit is het soort kwaliteit dat u bij ons kunt verwachten. De metingen worden door ons machinepark gebruikt om met grote eenvoud de meest complexe vormen te snijden. Ook graveren en het boren van gaten behoren daarbij tot de mogelijkheden. Elke klus die wij uitvoeren wordt ook nog eens tot in de puntjes afgewerkt. Bramen die zijn ontstaan bij het snijden poetsen we voor u weg, hoeken worden keurig afgerond.

De specialist voor lasersnijden in Eindhoven

Laserparts is de specialist op het gebied van buislasersnijden in Eindhoven en ver daarbuiten. Onze mederwerkers zijn grondig geschoold en kunnen al uw opdrachten dan ook zonder problemen tot een goed einde brengen. Dit doen we altijd tegen de beste prijs die u kunt vinden. Door onze korte lijnen en snelle methodes kunnen we u dit aanbieden. Met de snelheid zit het daarbij ook goed. We kunnen onze machines 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u laten draaien als het om een grote klus gaat, of om een opdracht waar haast achter zit. Neemt u dan ook vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.


Galgenberg 6
5571 SP Bergeijk
info@laserparts.nl
0497 621000

0497 621000