3D lasersnijden

05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product
 
 

3D lasersnijden bij Laserparts

Als u wilt dat uw snijwerk accuraat wordt uitgevoerd, dan kunnen we u aanraden eens het 3D lasersnijden te overwegen. Bij Laserparts hebben we de beschikking over een modern machinepark, waarmee we al het snijwerk razendsnel uit kunnen voeren. Met onze machines kunnen we daarnaast al onze producten met de grootst mogelijke nauwkeurigheid maken. De techniek van lasersnijden met 3D is hier namelijk perfect voor geschikt. Zo beschikken wij over een Faro meetarm, waar we metingen en controles mee kunnen uitvoeren. We meten hiermee in 3D producten en vormen, tot op een nauwkeurigheid van 0,03 milimeter. Als u wilt kunt u hiervan ook een meetrapport bij uw product geleverd krijgen.

Lasersnijden in 3D

Met behulp van de metingen kan het snijwerk met behulp van 3D lasersnijden een stuk nauwkeuriger worden uitgevoerd. Daar komt bij dat de laser op elk gewenst punt in het gebruikte materiaal kan beginnen. We kunnen de computer laten rekenen hoe hij vormen het beste uit het materiaal kan snijden, om zo weinig mogelijk materiaalverlies te krijgen. De computer is wat dat betreft in onze snijmachines een onmisbaar onderdeel. Dat geldt natuurlijk ook voor onze professionele medewerkers. Zij weten als geen ander hoe er met de machines omgegaan moet worden om er het beste resultaat uit te kunnen halen. Samen met hen kunt u bekijken wat u gesneden wilt hebben en uit welk materiaal.

De voordelen van 3D lasersnijden

Een zeer belangrijk voordeel van lasersnijden met behulp van 3D metingen is de nauwkeurigheid die hiermee bereikt kan worden. De computer kan dit veel nauwkeuriger, en vooral ook veel sneller, dan op andere manieren mogelijk is. Voordeel is ook dat de computer de accuraatheid van de metingen vertaalt naar het snijwerk dat door onze machines wordt uitgevoerd. Zo krijgt u precies het resultaat dat u wenst! Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd klaar om samen met u de mogelijkheden door te nemen!


Galgenberg 6
5571 SP Bergeijk
info@laserparts.nl
0497 621000

0497 621000