Plaatlasersnijden

05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product
 
 

De meest ingewikkelde vormen snijden met behulp van plaatlasersnijden

Als u een ingewikkelde opdracht heeft, waarbij complexe vormen uit een plaat metaal moeten worden gesneden, dan raden we u aan eens plaatlasersnijden te overwegen. Door middel van nauwkeurige metingen en het door computers laten uitvoeren van de werkzaamheden, is het mogelijk zo de allerbeste resultaten te behalen. Bij Laserparts hebben we de modernste technieken tot onze beschikking, die we graag gebruiken om uw opdracht tot in de puntjes perfect af te werken. Laserparts, onderdeel van Bax Metaal, heeft hier veel ervaring mee. Onze ervaren medewerkers staan u dan ook graag te woord om samen te bekijken wat Laserparts voor u kan betekenen.

Plaat lasersnijden met Laserparts

Bij het lasersnijden van plaat hebben we een zogeheten Faro meetarm tot onze beschikking. Deze meetarm helpt ons de hoogste kwaliteit te behalen bij ons snijwerk. Met behulp van deze meetarm kunnen we namelijk producten en zeer complexe vormen 3D-meten en controleren. Dit gaat met grote nauwkeurigheid, tot wel 0,03 milimeter. Laat u ons voorafgaand aan een opdracht een dergelijke meting uitvoeren, dan kunnen we u hiervan een uitgebreid meetrapport leveren. Aan de hand van de metingen gaan onze machines aan de slag. We hebben een viertal plaatsnijmachines tot onze beschikking, die 24 uur per dag, 7 dagen per week hun werk voor u doen. Het plaatlasersnijden gaat met deze machines razendsnel. De bundel licht die uit de laser vandaan komt snijdt eenvoudig door alle materialen heen en wordt daarbij gestuurd door de in de machine ingebouwde computer.

De nauwkeurigheid van plaat lasersnijden

Het lasersnijden van plaat gaat door de mogelijkheden die een computer kan bieden tot in de kleinste details. Zelfs voor complexe vormen draait een computer zijn spreekwoordelijke hand niet om! Daar komt bij dat een plaatlasermachine ook gebruikt kan worden voor graveren. Als u meer wilt weten over onze methode van plaatlasersnijden en de mogelijkheden hiervan, dan zijn we altijd bereikbaar voor uw vragen. We kunnen u advies geven, of met u een plan opstellen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren.

.


Galgenberg 6
5571 SP Bergeijk
info@laserparts.nl
0497 621000

0497 621000