Over ons

Laserparts.

Part of your team.

Wij geloven dat samenwerken de enige manier is om iedere keer weer tot de beste resultaten te komen. Samenwerken met elkaar en met onze klanten. Samen denken in oplossingen, samen de handen uit de mouwen en samen trots op het resultaat. We doen dit onder andere door mee te denken met de maakbaarheid van het design, te ondersteunen bij de juiste materiaalkeuze of door simpelweg te doen wat gevraagd wordt. We bieden altijd de passende service, we communiceren open en eerlijk en afspraak is afspraak bij ons. De producten die we leveren zijn altijd van topkwaliteit tegen eerlijke prijzen. Gemakkelijk besteld, snel geleverd en altijd met perfecte ondersteuning.

Ons dreamteam.

Johan Hoeks

Directeur

tel: 0497 - 621 000

Pieter Kirkels

Commercieel Manager

tel: 0497 - 621 000

Erica Koolen

Office Manager

tel: 0497 - 621 000

Slawek Fluder

Werkvoorbereider

tel: 0497 - 782 121

Dirk Hoeks

Werkvoorbereider

tel: 0497 - 782 124

Rick Bleys

Werkvoorbereider

tel: 0497 - 781 129

Sander Geboers

Werkvoorbereider

tel: 0497 - 782 127

Sebastian Fluder

Werkvoorbereider

tel: 0497 - 782 122

Johan Koolen

Voorman

tel: 0497 - 621 000

Jij?

Bekijk onze vacatures

Dit is wat ons drijft.

Onze Missie

‘Wij willen onze klanten sterker maken door hen te voorzien van hoogwaardige producten die naadloos aansluiten bij de behoefte van onze klanten.

Wij bieden creatieve en innovatieve oplossingen zodat onze klanten volledig ontzorgd worden.’

Onze Visie

‘Wij zijn de betrouwbare partner voor elk vraagstuk op het gebied van op maat gesneden plaat, buis-en kokerprofielen.

We doen wat we zeggen, en dat doen we goed’

Onze Strategie

We bedienen de klant met optimale snelheid, tegen de juiste prijs.

We gaan voor partnerschap en dat 24 uur per dag!

1987

Laserparts is opgericht in 2015, maar onze geschiedenis gaat eigenlijk veel verder terug. Onze ‘roots’ liggen bij Bax Metaal, ons zusterbedrijf. Opgericht in 1987 in Westerhoven vanuit de garage aan huis. Met een knipschaar en een kantbank werden producten op maat gemaakt. Enige tijd later is de garage ingeruild voor twee bedrijfshallen met daarin een bijzonder geavanceerd machinepark.

2005

In het begin werd al het laserwerk ingekocht dus al snel rees de vraag op: ‘waarom zouden we ons laserwerk uitbesteden als we het zelf ook kunnen snijden?’
En zo geschiede: de eerste plaatlaser werd in begin 2005 aangeschaft. Niet veel later werd er zelfs een buislaser aangeschaft om ook deze producten voortaan zelf te kunnen lasersnijden. In de loop der jaren zijn oude machines vervangen en is het lasersnijmachinepark flink uitgebreid. Zo kwam er al snel een aparte laserafdeling binnen Bax Metaal, waarbij de bestaande hal werd uitgebouwd.

2014

De groei zette door en al snel groeide de laserafdeling uit zijn jasje en dus was het eind 2014 tijd voor een eigen bedrijfspand en dus ook tijd om een apart lasersnijbedrijf op te richten: het daadwerkelijke begin van Laserparts B.V. In het nieuwe pand staan dan drie plaatlasers en één buislaser. Zo worden er naast Bax Metaal ook diverse ander klanten bediend.

2017

De vraag naar laser gesneden producten blijft stijgen en met het huidige machinepark kan de vraag niet meer worden voldaan. Een tweede buislaser wordt aangeschaft. Ditmaal een fiber laser om nog efficiënter te kunnen snijden.

2020

Om concurrerend te kunnen blijven wordt er bij Laserparts continue verbeterd. Producten worden steeds slimmer en sneller geproduceerd en om dit te kunnen doen dient ook regelmatig geïnvesteerd te worden in het machinepark. Zo worden in 2020 twee van de drie CO2 lasers vervangen door twee veel snellere fiberlasers. In dit jaar is ook de complete productieruimte inclusief kantoorruimtes verbouwd zodat Laserparts er weer jaren tegenaan kan!