Staal snijden

Laat uw staal snel en nauwkeurig snijden door Laserparts

Als u metalen platen of buizen wilt laten snijden, dan wilt u dat dit zorgvuldig en nauwkeurig gebeurt. Per slot van rekening zijn deze platen en buizen vaak een belangrijk onderdeel van een proces, en als daar iets niet goed aan werkt kan dit voor grote problemen zorgen. U kunt het staal snijden dan ook het beste laten doen door een professioneel bedrijf, waar ervaren mensen met de meest geavanceerde apparatuur werken. Kortom, een bedrijf als Laserparts! Wij hebben veel ervaring met het snijden met een laser en kunnen ervoor zorgen dat ook uw producten tot in de kleinste details perfect worden gesneden.

Wat is lasersnijden?

Staal snijwerk is een product waar sterke apparatuur voor nodig is. Het snijden van staal is niet iets dat je zo even doet, daarom gebruiken wij hier lasertechnologie voor. Met behulp van een dergelijke laser worden lichtstralen gebruikt, met een dusdanig hoge intensiteit, dat er mee gesneden kan worden. Door middel van computers en andere apparatuur kan dit met grote nauwkeurigheid gedaan worden. Zo gebruiken wij een Faro meeetarm, waarmee we producten en complexe vormen kunnen meten tot op wel 0,03 milimeter nauwkeurig! Daarnaast kan een laser op elk gewenst punt van een stalen plaat of buis beginnen met snijden. Op deze manier kan er uitgerekend worden hoe je het staal het meest zuinig snijdt en komt er zo min mogelijk materiaalverlies bij kijken.

Staal snijden bij Laserparts

Laserparts heeft een team van professionele medewerkers die uw staal snijwerk voor u kunnen uitvoeren. Het snijden van staal is voor hen meer dan alleen maar een baan, en ze zullen dan ook elke klus zo grondig mogelijk uitvoeren. Laserparts biedt hiervoor altijd de beste prijs, en de hoogste snelheid. We werken namelijk met korte lijnen en kunnen onze machines 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u inzetten. Bij ons bent u als klant een partner, en samen zorgen we ervoor dat u precies krijgt wat u wenst. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.