Metaal boren

05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product
 
 

Voor metaal boren moet u bij Laserparts zijn

Als het gaat om fiber lasersnijden bent u bij Laserparts op de goede plek. Wij zijn gespecialiseerd in het snijden van veel producten op maat. Wij vinden het niet meer dan vanzelfsprekend om te zorgen voor producten van de allerhoogste kwaliteit. Daar kunt u bij ons helemaal op vertrouwen. Een groot voordeel van ons bedrijf is daarnaast dat wij zeer korte lijntjes hanteren. We kiezen voor een efficiƫnte werkwijze en snelle levertijden. Uiteraard mag u rekenen op scherpe prijzen. Bij Laserparts is het goed geregeld.

Moderne technieken gebruiken voor boren metaal

Bij metaal boren maken we gebruik van de meest geavanceerde machines. Graag zetten we deze ook in om uw opdracht te realiseren. We werken alle klussen tot in de puntjes af. Wij zijn een onderdeel van Bax Metaal. Bent u benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem contact op en we bespreken uw wensen. Wij gaan voor de allerbeste kwaliteit. Maar wat is voor u belangrijk? Daar houden we zeker rekening mee. U mag vervolgens rekenen op een snelle levering. Onze machines werken snel en wij zijn van de korte lijntjes. De voorraad materiaal is altijd voor elkaar en onze medewerkers kiezen voor een flexibele opstelling. Laserparts is er voor u. Met enthousiasme en vakmanschap boren wij uw metaal.

Neem contact op met metaal boren specialist

Het boren van metaal vraagt om nauwkeurig meten. Graag zetten wij daarvoor onze Faro meetarm in. Met de meetarm kunnen we producten en complexe vormen 3D meten en ook controleren. Deze meetarm stelt ons in staat de hoogste kwaliteit te leveren. De nauwkeurigheid gaat zelfs tot om en na nabij 0,03 millimeter. U heeft een opdracht waarbij dit belangrijk is? Laat ons dan gerust al voorafgaand aan de opdracht deze meting uitvoeren. U ontvangt dan van ons een meetrapport. De metingen worden uiteraard gebruikt bij het snijden. Aan de hand van de metingen gaan onze apparaten namelijk aan de slag. Wij hebben vier snijmachines tot onze beschikking. Het machinepark draait, desgewenst, dag en nacht door. 7 Dagen per week doen ze hun werk. Lasersnijden gaat met een enorme snelheid. Uit de laser komt een bundel licht. Deze snijdt snel en gemakkelijk door de verschillende materialen heen. De in de machine ingebouwde computer geeft hierbij sturing.


Galgenberg 6
5571 SP Bergeijk
info@laserparts.nl
0497 621000

0497 621000