Lasersnijden metaal

Metaal lasersnijden op de hoogste kwaliteit

Het is bij het snijden van metaal van groot belang dat dit nauwkeurig gebeurt. Per slot van rekening kan de kleinste afwijking al voor grote problemen zorgen. Laserparts kan via het proces van metaal lasersnijden uw opdrachten tot in de kleinste details uitvoeren. Wij hebben de meest geavanceerde apparatuur tot onze beschikking, bediend door onze ervaren, professionele medewerkers. We hebben vier machines voor plaatlasersnijden voor u klaarstaan, alsmede een buislasermachine. Ook beschikken we over een Faro-meetarm. Hiermee kunnen we producten en vormen 3D-meten, tot een nauwkeurigheid van wel 0,03 milimeter. Zo bent u ervan verzekerd dat ook uw opdracht succesvol wordt uitgevoerd.

Het lasersnijden van metaal

Snijden met een laser brengt veel voordelen met zich mee. We hebben het hiervoor al over de hoge nauwkeurigheid gehad. Daar komt bij dat het met een laser mogelijk is om de meest complexe vormen uit te snijden. We kunnen hiervoor beginnen met snijden op elke gewenste plek in het materiaal. Onze computer maakt van tevoren een berekening om zo effectief mogelijk te snijden en hier zo min mogelijk materiaalverlies bij te laten optreden. En: met een laser kan er razendsnel gesneden worden. De intensiteit van de laserstraal is zo groot dat deze praktisch als een mes door de boter snijdt.

Metaal lasersnijden met Laserparts

U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de diensten die we aan u kunnen leveren. Laserparts kan zeven dagen per week, 24 uur per dag doorwerken aan uw opdracht. Veel van onze machines zijn voorzien van een module voor automatische belading en ontlading, zodat het werk gewoon door kan blijven gaan. We willen er alles aan doen om uw opdracht voor lasersnijden van metaal zo snel mogelijk tot een perfect einde te brengen. We beschikken over een grote voorraad RVS, staal en aluminium. We letten altijd op de details. Niet alleen bij snijden, maar ook bij afwerken. Bramen die kunnen zijn ontstaan bij het snijden werken we netjes voor u weg, hoeken ronden we voor u af. Neem dus vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!