Metalen plaat lasersnijden

05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product
 
 

Een metalen plaat lasersnijden

Lasersnijden is bij het snijden van metaal de beste oplossing. Wij werken als bedrijf inmiddels al jaren met de lasertechnologie. Als we een bepaald product snijden met laser, wordt het licht dat vrijkomt in een smalle bundel uitgestraald. Dit gaat met zo’n enorme intensiteit dat er ook in heel hard materiaal gesneden kan worden. We kunnen het zelfs vergelijken met het snijden van een mes door zachte boter. Het grote voordeel van de smalle bundel is dat we zeer nauwkeurig kunnen werken.

Eerlijke prijs bij metalen buizen lasersnijden

U wilt uw metalen plaat lasersnijden? Kom dan snel langs bij Laserparts. Wij voeren op een deskundige manier al uw snijwerk uit door middel van onze laserstraal. Gaat u graag voor een scherpe prijs? Mag deze echter geen afbreuk doen aan de kwaliteit? Dan moet u absoluut bij ons zijn. Wij garanderen u een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij bestaan uit een team van enthousiaste en ervaren mensen. We hebben de beschikking over de meest geavanceerde apparatuur. Zo kunnen we uw metalen buizen op een zeer nauwkeurige wijze snijden. Wij beschikken over het kwaliteit certificaat NEN-EN-ISO 9001:2015.

Korte lijnen bij metalen buizen lasersnijden

Er zijn maar weinig mensen die het prettig vinden als ze ergens lang op moeten wachten. Brengt u het snijwerk bij ons, dan mag u vertrouwen op een snelle levering. Wij hebben standaard een ruime voorraad van metaal tot onze beschikking. Hebben we de ene opdracht afgerond, dan kunnen we meteen starten met de volgende. Ook werken we met korte lijnen. We stemmen de opdracht graag precies met u af. Zo weet u exact waar u aan toe bent.


Galgenberg 6
5571 SP Bergeijk
info@laserparts.nl
0497 621000

0497 621000