Lasersnijden

05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product
 
 
 

Het beste lasersnijwerk vindt u bij Laserparts

Metaal snijden met behulp van een laser is de snelste, meest accurate methode die er voorhanden is. Een laser is een electromagnetische stralingsbron, waarvan het licht met hoge intensiteit wordt uitgestraald. Het is deze intensiteit die het mogelijk maakt om binnen een paar minuten de meest complexe vormen te snijden uit staal, RVS en aluminium. Wij doen dit met behulp van de meest nauwkeurige apparatuur die er op de markt te krijgen is. Onze ervaren medewerkers weten precies hoe ze deze apparatuur zo af moeten stellen dat u de beste resultaten krijgt. Het is nu eenmaal zo dat de producten die wij maken vaak terecht komen op een belangrijke plek in een proces. Als er dan iets niet klopt kan dit het hele proces in de war brengen. Wij garanderen u altijd de hoogste kwaliteit.

Lasersnijwerk van Laserparts

De specialisatie van Laserparts is het lasersnijden van aluminium, staal en RVS, met behulp van onze lasersnijmachines. We beschikken over een waar state-of-the-art machinepark waarmee we snel onze projecten uit kunnen voeren. Dit is ook te danken aan onze gedegen planning en de flexibele organisatie van waaruit we werken. We hebben ook standaard een grote hoeveelheid aluminium, staal en RVS op voorraad, zodat we direct met een nieuwe opdracht aan kunnen vangen. Niet geheel onbelangrijk: we voeren onze werkzaamheden 24 uur per dag, 7 dagen per week uit. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd snel geholpen kunt worden.

De voordelen van lasersnijden

Het produceren van lasersnijwerk brengt meerdere voordelen met zich mee ten opzichte van andere vormen van snijwerk. Zo is het met een lasersnijmachine mogelijk om eenvoudig complexe vormen uit te snijden. Deze vormen kunnen vantevoren worden geprogrammeerd in een computer, waarna deze ervoor zorgt dat de vormen accuraat worden gesneden. Een lasersnijmachine kan zijn werk snel uitvoeren, en heeft ook de mogelijkheid om producten te graveren. Een bijkomend voordeel is dat de lasersnijmachine de uitsnedes zo kan plannen, dat deze op de meest voordelige manier uit een metalen plaat worden gehaald. Zo treedt er zo weinig mogelijk materiaalverlies op.


Galgenberg 6
5571 SP Bergeijk
info@laserparts.nl
0497 621000

0497 621000