Aluminium lasersnijden

Met grote nauwkeurigheid aluminium lasersnijden

U heeft een opdracht op het gebied van aluminium snijden? Dan hebben wij voor u de oplossing! Onze ervaren medewerkers kunnen uw opdracht met behulp van aluminium lasersnijden tot in de kleinste details uitvoeren. Hiervoor hebben zij de meest geavanceerde apparatuur tot hun beschikking. Ons machinepark bestaat uit een viertal plaatsnijmachines, alsmede een buislasermachine, waarmee elke opdracht razendsnel, en tot in de puntjes afgewerkt, wordt uitgevoerd. U hoeft zich er daarbij geen zorgen over te maken dat dit tot hoge kosten gaat leiden. Sterker nog: we garanderen u de beste prijs. Wij leveren altijd met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Voordelen van het lasersnijden van aluminium

We kunnen u zonder enige moeite een aantal voordelen opnoemen van het door ons laten uitvoeren van uw opdracht. Zo werken wij met korte lijnen, wat u niet alleen veel gedoe scheelt, maar ook zorgt voor een snellere levering. We hebben een grote voorraad RVS, staal en aluminium tot onze beschikking voor het uitvoeren van onze opdrachten. We werken al onze opdrachten tot in de puntjes af. Zo zorgen we voor het wegwerken van bramen die bij het snijden zijn ontstaan, en ronden we ook de hoeken netjes voor u af. We bieden een zeven dagen per week, 24 uur per dag productie, wat ook meehelpt aan de snelheid van uw levering.

Aluminium lasersnijden van de bovenste plank

Laserparts beschikt over een zogeheten Faro meetarm. Met behulp van deze arm kunnen wij producten en vormen 3D meten en controleren tot op een nauwkeurigheid van ongeveer 0,03 milimeter. Dit kunnen we bijvoorbeeld ook inzetten om een getekend 3D-model te meten. We kunnen u bij het product een gedetailleerd meetrapport leveren. Met het lasersnijden van aluminium kunnen perfecte resultaten behaald worden. Complexe vormen worden zonder enig probleem uitgesneden. Deze vormen worden in een computer voorgeprogrammeerd, waarna er automatisch gekeken wordt hoe deze vormen het beste uitgesneden kunnen worden. Dit houdt ook in dat er gekeken wordt hoe er zoveel mogelijk vormen uit het materiaal gehaald worden, zonder dat daar al teveel materiaalverlies bij optreedt. U ziet: Laserparts werkt snel, nauwkeurig en effectief!